Контакт

Градски Парк – Комплекс Park Residence – Скопје (зад северна трибина на стадион)

Програмите во STEM Academy се одржуваат во сопствени простории кои се наоѓаат во комплексот PARK Residence (до хотелот Park & Spa) веднаш позади северната трибина на стадионот (Арена Филип 2)

ТЕЛ: 076 275 076 или 070 328 542

email: prasanja@stem-academy.org

Термините за часовите се секој работен ден од 17.00 – 21.00 и за време на викенди од 10.00 -18.00, во претходно договорени термини за време на уписите.

Просторот е уреден според сите безбедносни стандарди прoпишани од LEGO® Education и Microsoft Education за изведување на ваков тип на едукативни програми