ПРИЈАВА ЗА БЕСПЛАТЕНA РАБОТИЛНИЦА - ME MYSELF AND I

Со задоволство ве покануваме на ексклузивен специјален настан организиран од СТЕМ Академијата, со експертиза на познатиот психолог Моника Филиповскa. Придружете ни се на „ Me, Myself, and I “, единствена и бесплатна
работилница која служи како уникатен вовед во нашата претстојна програма “Чекор по Чекор до Позитивно Родитeлство