RoboWings Camp Struga 24 - Where kids take flight

1 / 18
2 / 18
3 / 18
4 / 18
5 / 18
6 / 18
7 / 18
8 / 18
9 / 18
3 / 3
10 / 18
11 / 18
12 / 18
13 / 18
3 / 3
14 / 18
15 / 18
16 / 18
17 / 18
18 / 18

Зошто да го изберете RoboWings Летниот камп?

- Возбудливи предизвици со роботи и дронови: од градење и програмирање на роботи до пилотирање дронови, секој ден е авантура исполнета со практично учење и возбуда.

- Експертско водство: Водени од искусни STEM ментори, меѓународно докажани преку освојување награди на глобални натпревари за роботика, вашето дете ќе добива стручни насоки и менторство на секој чекор од патот

- Прекрасна локација: Сместен покрај брегот на Охридското Езеро во Струга, кампот нуди совршен спој на природна убавина и инспирација за истражување.

- Незаборавни спомени: Со активности на отворено преполни со акција, предизвици за градење тим и незаборавни искуства, RoboWing Кампот ветува спомени кои траат цел живот.

 

Термини   18.06-23.06 / 15.07 - 20.07/ 19.08-24.08 во Извидничкиот камп SCOUT во Струга.И тоа не е се Многу многу забавни и тимски активности како и запознавање со други тимови кои ќе бидат присутни во кампот Не ја пропуштајте можноста вашето дете да има незаборавно искуство